21 Ağustos 2008 Perşembe

Recep İvedik Full Orjinal Dvdrip Türkçe Düblaj (2008)


Recep İvedik Full Orjinal Dvdrip

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 22 Şubat 2008
Yönetmen : Togan Gökbakar
Senaryo : Serkan Altuniğne , Şahan Gökbakar
Yapım : 2008, Türkiye


{ Linkler }

Part 01
Part 02
Part03
Part 04
Part 05
Part 06
Part 07

Part 08

13 Ağustos 2008 Çarşamba

Adobe Illustrator Cs3













Adobe Illustrator Cs3 ;
Vazgeçilmez vektör aracı ile yeni yollar keşfedin..

Adobe Illustrator CS3 yazılımı, neredeyse tüm ortamlar için verimli şekilde ileri düzeyde vektör resimleri oluşturmanıza olanak verir. Size fikirlerinizi hızlı ve güçlü bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için yeni, yaratıcı bir özgürlük sunuyor. Bitmap görüntüleri hızlıca vektörel çalışmalara çevirin kolaylıkla ve daha hassas boyayın. Akıllı paletler ve iyileştirilmiş çalışma alanı ile zamandan kazanın. Bunlara ek olarak, diğer yazılımlar ile sıkı işbirliği, size basım, video, Web ve mobil aygıtlar için olağanüstü grafikler hazırlama imkanı sağlayacak.Araçlara hızla ve kolayca erişin; renk çeşitlemelerini keşfedin; yazdırma, web ve etkileşime yönelik, mobil ve hareketli tasarımlar için içerik hazırlarken llustrator ve diğer profesyonel Adobe uygulamaları arasında çok rahat geçiş yapın.

Sistem Gereksinimleri
* Intel Pentium 4 veya 5 ya da Intel Centrino (veya uyumlu) işlemci
* Microsoft Windows XP Service Pack 2 veya Windows Vista™ Home Premium, Business, Enterprise veya Ultimate
* 512 MB RAM (1 GB önerilir)
* 2 GB kullanılabilir sabit disk alanı
* 16 bit video kartıyla 1024x768 monitör çözünürlüğü (24 bit ekran görüntüsü önerilir)
* DVD-ROM sürücüsü
* Multimedya özellikleri için QuickTime 7 yazılımı gerekir
* Ürünü etkinleştirmek için Internet veya telefon bağlantısı gerekir
* Adobe Stock Photos* ve diğer hizmetler için geniş bant Internet bağlantısı gerekir


10 Ağustos 2008 Pazar

Adobe Premiere CS3


ADOBE PREMİERE CS3

Adobe CS3 Production paketinin bir ferdi olan Premiere Pro CS3, video düzenleme, kayıt ve prodüksiyon ile uğraşan kişiler tarafından en sık kullanılan ürünlerden bri tanesi.

Eğer video düzenleme işini ciddiye alıyor ve bunun için profesyonel seviyede özelliklerle donatılmış bir yazılım arıyorsanız yeni Adobe Premiere Pro'da aradıklarınızı bulabilirsiniz.Sadece Windows XP altında çalışan yazılımın arabiriminde yer alan tüm pencereler de artık istenildiği gibi taşınıp, kapatılıp açılabiliyor. Adobe'un arabirimde kullanımını kolaylaştırdığı bir diğer araç da zaman çizelgesi. Ayrıca Premiere Pro, kullanıcılara diğer sürümlere nazaran çok daha geniş bir yelpazede filtreler sunuyor. Bunları kullanarak renkleri düzeltmek ve videoları temizlemek oldukça kolaylaşıyor. Eğer Adobe'un görsel efekt yazılımı olan After Effects'e sahipseniz bu iki yazılımı birlikte kullanarak çok daha güçlü görsel çalışmalar yaratmanız mümkün. Düşük kalitedeki sesleri düzeltmek ve farklı kanaldaki sesleri birleştirmek için araçlar da içeren Adobe Premiere Pronun en büyük eksiği ise yetersiz olan DVD hazırlama araçları. Yazılım başarılı bir şekilde DVD yazabilmesine rağmen ne yazık ki menü hazırlayamıyor ve diğer yazılımlarda bulunan bazı gelişmiş özellikleri sunamıyor.Sonuç: DVD hazırlama araçlarına sahip olmayan az sayıda güncel video düzenleme uygulamasından biri. Buna rağmen hala en iyi video düzenleme yazılımı olma özelliğini koruyor..

Dowloand Linkleri :
Part 01
Part 02
Part 03
Part 04
Part 05
Part 06
PArt 07
Part 08
------------- &&&&&&&&&& ---------------
Crack

Grab This
Flame Blog's © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute