18 Kasım 2010 Perşembe

Bayramınız Kutlu olsun ..

İlk önce herkesin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum..Bu sıralar içimdeki coskuyu dışarı vurmak için sürekli hareketli şarkılar dinliyorum.. Bulduğum bir albümü sizinle paylaşma ihtiyacı duydum..Bilhassa 9. ve 10. parça çok hoşuma gitti..Bakalım siz ne diyeceksiniz.. :)

Volga Tamöz - Forget Feat. Miss N (2010)

Forget ( Radio Edit by Volga Tamöz )

Forget ( YAZZ Electro Mix by Volga Tamöz )
Forget ( İstanbul Lounge Mix by Volga Tamöz )
Forget ( House Mix by Dj Pasha )
Forget ( Vergin Eyes Mix by Halil Vergin )
Forget ( Happy Hour Club Mix by Bahadır Şimşek )
Forget ( Club Mix by Altay Ekren )
Forget ( Bosphorus Mix by Erdem Yetim&Fırat Tunçbaş )
Forget ( Quizee Mix by Ümit Kuzer )
Forget ( For Ghetto feat. Big Yaiz(Maskülen) by Altay Ekren)
Forget ( Acapella Mix )
Volga Tamöz - Forget Feat. Miss N (2010)
 Görüşmek üzere . İyi dinlemeler.. :) 

15 Kasım 2010 Pazartesi

Delyno - Private love | Radyo Maydonosse

13 Kasım 2010 Cumartesi

Francisco - And Now We Dance | Radyo Maydonosse

8 Kasım 2010 Pazartesi

Pazarlama Kavramları | İlginç Bilgi

Bir profesör, yüksek lisans öğrencilerine pazarlama kavramlarını anlatıyordu:

1. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz ve yanına giderek ”Çok zenginim. Evlen benimle!” dediniz. Bu, doğrudan pazarlamadır.

2. Bir grup arkadaşınızla katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz. Arkadaşlarınızdan biri kızın yanına gitti ve sizi işaret ederek kıza “O çok zengin. Evlen onunla!” dedi. Bu, reklamdır.

3. Katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz ve yanına gidip telefon numarasını aldınız. Ertesi gün arayıp “Çok zenginim. Evlen benimle!” dediniz. Bu, tele-pazarlamadır.

4. Katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz. Kalkıp kravatınızı düzelttiniz, ona doğru yürüyüp içkisini tazelediniz, arabanın kapısını açtınız, çantasını düşürünce eğilip aldınız, küçük bir gezinti teklif ettiniz ve sonra “Bu arada ben çok zenginim. Benimle evlenir misin?” dediniz. Bu, halkla ilişkilerdir.

5. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanınıza geldi ve ”Duyduğuma göre çok zenginmişsiniz. Benimle evlenir misiniz?” dedi. Bu, marka bilinirliğidir.

6. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp ”Ben çok zenginim. Evlen benimle!” dediniz. Suratınıza okkalı bir tokat yapıştırdı. Bu, müşteri geri-bildirimidir.

7. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp ”Ben çok zenginim. Evlen benimle!” dediniz. O da sizi kocasıyla tanıştırdı. Bu, arz-talep uyuşmazlığıdır.

8. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaştınız, ama siz bir şeyler söyleyemeden önce biri gelip ona “Ben çok zenginim. Benimle evlenir misin?” dedi ve kız onunla gitti. Bu, sizin pazar payınıza göz koyan rekabettir.

9. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp ”Ben çok zenginim, evlen benimle!” diyecekken karınız geldi. Bu, yeni pazarlara girememektir.

Kaynak :


7 Kasım 2010 Pazar

Hotmailden Güvenlik Yenilikleri | Şifre Kurtarma Katmanı

    Merhaba arkadaşlar ;
    Bu yazıyı yazma gereği duydum.Çünkü her an herkesin başına gelebilir.Bir arkadaşımın messenger şifresini unutmasından sonra gerçekleşen olaylar bunlar..
Normalde eski sürümde şifreyi unuttum seçeneğine tıkladığınızda size bir ekran gelir.Mail adresi ile güvenlik kodu gimeniz istenir.Daha sonra bir seçenek gelir:
1-Alternatif mail adresi yoluyla
2-Gizli soru yoluyla
   Suan öyle bir açık kapatma yoluna gidilmiş ki gerçekten etkili bir yöntem olmuş.Hesap kurtarmak netlik kazanmış diyebiliriz.İnternet ortamına güven bir kat daha arttırılmış görünüyor.Eskiden mail hesabı alırken herkes uydurma bilgiler yazarak devam ederlerdi işlemlerine.Ki bende öyle yapmışımdır bazı hesaplarımı alırken.Ama yeni gelen 2011 ile sistemde öyle yapan 3-0 yenik başlıyor güvenlik katmanında :))
   Ben olaya geri dönmek istiyorum.Arkadaşım mutlaka o hesabın kurtarılmasını bekliyordu.Verilen alternatif adres ise şimdi ya kullanılmamakta ya da başka gerekçeler içinde kaybolmakta.Parolamı unuttum dediğinizde size mail adresinizi alırken ya da daha sonra değiştirdiğiniz adresinize otomatik olarak sıfırlama maili gönderiyor.Size tercih etmeye şans bırakmıyor.Diyelim onu kaybettiniz.Ya da adresiniz silinmiş.O zaman da sms kontrolcüsü devreye giriyor. Sizin girmiş olduğunuz ya da daha sonradan profil güncellemesi ya da eksikliklerin giderilmesi için istenen bilgilerinizin doğru girilmesi ile giriş ekranında tek kullanımlık kod üret yeniliği göze çarpıyor.Verdiğiniz telefon numarası ile size sistem tek kullanımlık şifre üretiyor.Ve o şifre ile giriş yapabiliyorsunuz.Diyelim bir internet cafe ya da umumi açık bir yerde hesabınıza bağlanmanız gerekti.Güvenemiyosunuz.O zaman bir tane kullanımlık şifre ile işinizi görebileceksiniz.
    Suan bunlardan haberiniz yoksa bir an önce bilgilerinizi güncelleyiniz.Güvenlik zincirinizi bir kat daha güclendiriniz.Yoksa en küçük bir olayda hesabınızı kaybetme şansınız çok yüksek.. 
Ya doğru bilgi verin.. Güvenliğinizi arttırın.Ya hiç vermeyin riske girmeye gerek duymayın.. :) 

3 Kasım 2010 Çarşamba

# 3 Kasım 2010 Çarşamba - Genel Değerlendirme..

   Merhaba arkadaşlar..
   Bugün bir yazı yazma gereği duydum.Bilmiyorum nedendir ama bazı ertelediğim işlerimi artık yoluna koymam gerekti..Birçok paylaşmaya çalışacağım projeyi,yazıyı paylaşamadım. Paylaştıklarım ise düzensiz bir linkten başka birşey değildi..Ama suan bulduklarımı,araştıracağım yeni bilgileri sizinle paylaşacağım..Şimdi çalışma vakti..
   1-Kısa zamanda uzaktan eğitim hakkında bir yazı yazmayı düşünüyorum.Uzaktan eğitim öğrencisinin psikolojisi,aleyhine,lehine olan durumlar,zorlukları , iyi yanları neler .. Hepsini cevaplayacağım.
   2-Kendimi bu aralar flash uygulamalarına verdim.Biraz web üzerinde bilgilerimi tazeledikten sonra uzmanlaşmak için yada bilgi seviyemi biryere getirmek için bir daldan başlayacağım.
   3-Microsoftun skydrive,webapps ve köprü uygulamaları olan uygulamalara değineceğim.
   4-Bilişim için gerekli bilinmeyen kelimelere daha detaylı anlayacağız.
   5-Yeni website tanıtımları 
   6-Arşivime aldığım filmler ve görsel eğitim setleri linklerim .. 
   7-Bir websitesi yada bir flash uygulama çalışması yapacağız.Bu benim üniversite başlangıç projem olacak. :)
   8-
Bunlar aklıma gelenler..Geldikçe eklemeye çalışacağım.Ve bir an önce makalelerime başlayacağım..Şimdilik söylemek istediklerim bunlar.. 

   He birde .. Kafanızda bir çözümlenemeyen sorun warsa acil çözün..! Eğer çözümlemezseniz sürekli içinizde biri sizi kemirip durmaktan sağlığınızı , duygularınızı ve en önemlisi hayatınızı mahvedebilirsiniz..
Ya rafa kaldır ya da ...
      Herkese kolay gelsin..İyi günler..
Grab This
Flame Blog's © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute