26 Aralık 2010 Pazar

IBM Yazılım Akademisi 2011 | Geleceğe Dönük Yatırım..

Yeni yıla gireceğimiz bu aralar geleneksel  projeleri,yarışamalar ve uygulama seminer, konferanslarını yeni yıl dönemlerini açmaya başladılar.Bana yeni yıl için ilk gelen haberlerden biride IBM yazılım akademisi oldu.Bu 2011 dönemi için yeni girişimciler, yeni projeler , yeni genç fikirler bekleyen akademi artık gelenekselliğini korumaya başlamış gibi görünüyor.
      Yarışma katılımlarından sonra ;
      Finalistler IBM, IBM Çözüm Ortakları ve Müşterilerinde iş ve staj imkanı yakaladılar…
Yarışmanın kazananları ise deneyimlerine bir IBM Laboratuvar turu da eklediler…

      Mühendisler için geliştirilebilmesi kolay olsa da buraya herkes katılabiliyor.Katılım ücretsiz ve takım halinde katılım yapılabiliyor..Kayıt olmak için tıklayınız..

      Kullanılacak teknoloji ve teknk bilgilerin yer aldığı bir açıklama da yapmışlar.
Web2.0 , Java , Elicpse ,DB2 Express , Lotus , Xml .. içeren belirli geliştirmeye açık kaynaklarda uygulamarınızı geliştiriniz diye de tercih detayları eklemişler. 
Örnek bir proje ayrıntısına göz gezdirmiştim.Çok ayrıntılı bir sayfa ile karşılaştım.Neredeyse projeyi gerçekleştirmek için zaman ve finansal kaynak lazım diyebildim :).Benim incelediğim akıllı şehir adında bir proje idi. LİNK
Bir an herşeyi bir kenara bırakıp buna hazırlanmak geldi.Arkadaşlarımla bu konuyu görüşüp katılmayı düşünüyorum. :) Bakalım onlar bu duruma ne diyecekler..

Yazılım Akademisi 2011 hakkında detaylı bilgi ve başvuru için,
Kayıt olmak için tıkla..

0 yorum:

Yorum Gönder

Grab This
Flame Blog's © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute