15 Ocak 2011 Cumartesi

Yeni Adresim.. İkizoglu.com | blog.ikizoglu.com


Merhaba arkadaşlar..
Bugün size bazı değişikliklerden bahsedeceğim.. İlk defa blogspot.com ile internet üzerinde yazmaya başlamıştım.İlk tecrübelerimi orada gerçekleştirmiştim.Suan kendi hostumda wordprese geçmiş bulunmaktayım.Blog sistemi olan Wordpressi kurduktan sonra hakkında birçok bilgi ve tecrübeye sahip oldum.Yarı kod yarı görsel düzenleme sunan sistem tam blogcular için biçilmiş kaftan..
Şuradan  bloguma ulaşabilirsiniz.. Blogspot'a artık nadir yazılar yazacağım.. Yoğun olarak yazacağım yazılar için beni şu rssden takip edebilirsiniz.
İkizoglu.com için pek düzenleme yapamadım.Wordpresle uğraşmaktan ona iş arasında zaman kalmıyor.
Şimdilik bu kadar.. Beni takip etmeye devam edin..

1 Ocak 2011 Cumartesi

# Yeni Yıl 2011 | Bir Yılın daha devrilişi..

   Tam tamına 365 gün önce 2010'u kutlamaya az zamanlar kalmıştı.Suan ise 2011'i kutlamak için geri sayım saymaya başladık bile.. Partiye gitmeyen yada evde tek başına geçirmek isteyen yoktur aranızda.. Varsa bile özel bir özlem gerektiren bir durumdan başka birşey değildir.Bir 10 dakikanızı ayırıp hiç düşündünüz mü bu 2010 ne yılıydı benim için diye.. Az evvel içimden öyle kağıtlara kazandıklarımı,kaybettiklerimi,hedeflediklerimi ne derecede gerçekleştirdiğimi,"şuan neredeyim nereye gidiyorum? ", yaşadığım tecrübeleri yazmak geldi.Blogum da olmasa beni kim teselli edecek orasını bilmiyorum :)

   Bu sene üniversitenin yılbaşı partisine davet ettiler..Farklı Dj'lerin yer alacağı,sınırsız eğlencenin dibine vurulacak bir parti gibi hissediyorum..Bakalım gidince göreceğiz.Bu akşam aklıma hiçbir şeyin takılmasına izin vermeyeceğim.Ki zaten çok mutluyum.Yapmak istediklerimin tamamını yapmış olmasam da belli bir kaynama derecesine kadar geldim..Buzlarım çözüldü..
Bir değerlendirme yapmak gerekirse başarılı bir yıl olduğunu açıkça söyleyebilirim.En başta üniversiteye yerleştikten sonra yol haritamı önüme gönül rahatlığıyla serebildim.Bilişim alanında takiplerime 3x daha hız kattım. Açmak istediğim kişisel ve wordpress blog sayfamı açtım.Suan vize final döneminde düzenlemelerini yavaşlatsam da en yakın zamanda linkleri sizinle paylaşacağım..Katıldığım birkaç seminer ve konferansta olumlu sonuclar elde ederek tecrübe sahibi oldum.İnsanın en büyük eksiği de önyargılı olması ve farklı bakış açılarına sahip olmasıdır.Önyargıyı tam olarak kıramasamda farklı bakış açılarına sahip olmaya başladım.Mutluluk konusuna gelince ilk defa bu kadar çok fazla yoruldum.Beni başarma konusunda çok geriye attı bu önyargılarım..
Hala kendime bir saha oluşturamadım.Elimde yapacağım projeler satış konusuna gelince arka planlara atılıyor.Buna daha fazla özen göstermeliyim.Her zamaki gibi yine amaçlarım doğrultusunda hareket etmediğimi gördüm.Onu da düzeltmeye başladım..Aklınıza gelen fikirleri asla daha sonra yaparım ya da daha zamanı var diyerek bir kenara itmeyin.O an gerçekleştirmeye başlayın.Yoksa o fikir artık sizin fikriniz olmaktan çıkıyor.Başkasının gerçekleştirmesi için bir fikir oluyor.
2010 böyle bir yıl geçti..İyisi , kötüsü , çirkini , güzeli hepsi bir aradaydı.. Ama 2010'u kapatışımız bir harikaydı. Bana gecede eşlik eden Gizem ve yanımdan eksik olmasını istemediğim diğer arkadaşlarımla hayatımda unutamayacağım bir kutlama geride kaldı.Herşey için çok teşekkür ediyorum.Ses , lazer ,duman , top , flash , çalan parçalar ve masamızda eksik olmayan o muhabbeti hiçbir şey ile değişmem. :) Suan yazıyorum ama hala partinin etkisindeyim.Çıkamadım bir türlü .. Sözlerimi fazla dağıtmadan toplamak istiyorum.Amaç ve fikirlerinize sahip çıkın.Herşey dilediğinizce olsun.Yeni yılınız kutlu olsun :)
Grab This
Flame Blog's © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute